Foreningens mission

Julen er hjerternes fest. Sådan lyder en gammel kliché, som må siges at have en sandhed over sig. Det er i julen, de fleste af os mødes med vores kære til fællesskab og nærvær. Det er en tid, hvor vi kan lægge hverdagens bekymringer bag os og være i nuet med dem, vi holder af.

Julen er også en tid, hvor vi på synlig og bedste vis har mulighed for at udvise hjertevarme. Det er nemlig ikke alle, der har råd og mulighed for at holde den juleaften, de drømmer om. For nogle familier rundt om i Aabenraa Kommune er julen en tid med bekymringer i stedet for en tid med forventningens glæde.

Et Hjerte for Alle er et initiativ, der kan være med til at skabe hjertevarme – også hos de familier, der bekymrer sig.

Siden 2008 har Et Hjerte for Alle været en fast tradition i Aabenraa Kommunes juleliv. Der er blevet samlet penge ind til familier med hjemmeboende børn, der har det svært. Familier med hjemmeboende børn får et bidrag til nogle af julens mange udgifter, så også de kan se ind i en tid med færre bekymringer og større hjertevarme.

Frivillige fra nær og fjern hjælper til i det fantastiske initiativ, som efterhånden er blevet et synonym med julen i Aabenraa Kommune. Det kan vi være stolte over, og vi kan være endnu mere stolte over, at vi hvert eneste år giver en hjælpende hånd og deler ud af vores hjertevarme til de, der har det svært.

God jul til alle