Foreningens mission

2020 har på mange måder været et skørt og anderledes år. Coronavirus har været altoverskyggende i vores samfund, og desværre har det også påvirket vores store juletradition, Julehjertebyen i Aabenraa.

På grund af forsamlingsreglerne og den skærpede opmærksomhed på smitterisiko er der desværre ingen Julehjerteby i Aabenraa i år. Det ærgrer mig noget så gevaldigt, da det jo netop er forsamlingens glæde, der er med til at gøre Julehjertebyen til noget særligt. Kombineret med det gode formål om julehjælp til familier og enlige i Aabenraa Kommune er Julehjertebyen og sammenholdet unikt.

I år må vi dog undvære, men vi må ikke glemme. Derfor glæder jeg mig også allerede nu ekstrameget til Julehjertebyens åbning i 2021, hvor der forhåbentligt bliver hygget og julet i helt særlig grad.

På trods af den manglende Julehjerteby, så er der noget at glæde sig over. En lang række af de frivillige, der normalt er engageret i Julehjertebyen, vil nemlig lave små juleprojekter i gågaden, så der alligevel bliver en strejf af den stemning, vi kender.

Jeg håber, at både private og erhvervsliv fortsat vil tænke på Et hjerte for alle, hvis de kan undvære nogle penge i juletiden – også selvom der i år ikke er nogen julehjerteby.

God jul til alle.

Thomas Andresen
Borgmester
Formand for ”Et hjertefor alle”