Sådan støtter du

Du kan støtte forenings formål ved at indsætte et beløb på Et hjerte for alles konto i Sydbank eller blot ved at benytte MobilePay.
Du kan støtte anonymt og så takker vi mange gange. Du kan også skrive dit navn og/eller dit firmanavn på indbetalingen. Så vil foreningen takke dig sammen med de øvrige bidragydere i en særlig takkeannonce, som bringes i JydskeVestkysten uden yderligere udgift for dig.

Reg-nr.: 7910 / Konto-nr.: 1409922

MobilePay: 11744

Du kan også støtte forenings formål ved at blive frivillig i Julehjertebyen, blive Julehjerteambassadør eller ved at købe en Hjerteaktie eller årets Julehjertesmykke. Foreningen er taknemmelig for hvert et bidrag til årets indsamling.

Aktiviteterne i “Julehjertebyen” indbringer en væsentlig del af den økonomi, der er baggrund for at foreningen kan udbetale julehjælp til borgere i Aabenraa kommune. De mange frivillige er ”hjertet” for hele projektet. De er mere end guld værd og aldeles uundværlige. Husene danner rammen, men de frivillige er dem der giver hjertevarmen til de mange besøgende.

I 2009 var vi 50 frivillige og i 2016 var vi 300 frivillige. Men vi har dog hele tiden brug for flere, idet vi udvider med huse og aktiviteter. Så hvis du har du tid og lyst til at være frivillig i julehjertebyen, det kan være alt fra en enkelt lille opgave til mange dage, så kontakt koordinator for Julehjertebyen Malene Bruhn, mb@ethjerteforalle.dk, tlf. 51 17 17 11.

Med en hjerteaktie er du ambassadør for Julehjertebyen og er med til at bevare og udvikle Julehjertebyen til gavn for hele kommunen.

Det er vigtigt, at vi kan udbygge, nyskabe og lave aktiviteter, så vi også på den måde kan sørge for, at det i sidste ende gavner selve indsamlingen.

Køb af aktie:
Hanne Petersen på 61 33 92 30 eller hannebpetersen@live.dk

Har du et varmt hjerte for alle og vil du være en del af årets julehjælpsindsamling?Så bliv Sparehjerteambassadør!

Det betyder, at man lejer sparehjertet af foreningen “Et hjerte for alle” for 500,- kr. og har det stående i sin butik, på arbejdspladsen eller andetsteds.

Når beløbet er indsat på foreningens konto, sættes jeres navn på foreningens hjemmeside og i JydskeVestkysten, der dagligt informerer om, hvem der støtter indsamlingen.

Vi leverer hjertet og henter det igen.

Ønsker I et hjerte så kontakt:
Nanna Jørgensen på 61 70 13 43 eller nannabirkevej@gmail.com

Du kan støtte julehjælpsindsamlingen ved at købe årets julehjertesmykke. Et smykke fyldt med stjerner, som fire elever fra Lyreskovskolen har hjulpet guldsmed Rie Meyer med at designe: “Vær et stjerneskud og lys op i mørket”.

Julehjertesmykket bev afsløret lørdag den 30. november på scenen i Julehjertebyen og kan købes følgende steder til den 14. december:

SuperBrugsen, Centerpladsen, Tinglev
Karger Beauty, Storegade 20, Aabenraa
Super Brugsen Rødekro, Hærvejen 18
Super Brugsen Løjt, Løjt Storegade
Rie Meyer, Torvegade 28, Padborg
Rådhuset i Julehjertebyen Aabenraa

Skolernes-hjerte for alle
har udviklet et projekt som alle skolerne fra Aabenraa kommune kunne tilmelde sig til. I år var temaet til Julesmykket “Vær et stjerneskud og lys op i mørket”. Tanken bag dette var, at medmenneskeligheden og næstekærligheden tit og ofte vises i at vi tænder et lys… den lille flamme giver mere varme end ord kan beskrive…. Derudover var tanken også at udfordre til et nyt design af årets smykke…